Новият филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд даде

...
Новият филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд даде
Коментари Харесай

Тарантино заема втората позиция след Цар Лъв в боксофиса на САЩ

Новият филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд "  даде на именития си режисьор най-големия му откриващ уикенд в американския боксофис. Със своите 40 млн. $ доходи от уикенда, продукцията надминава дебюта на " Гадни копилета ", който достигна 38 млн. $ през 2009 година и откриването на " Джанго без окови ", което донесе доходи от 30 млн. $ през 2012 година

Филмът е отдаден на събития от 1969 година, свързани с Чарлс Мансън и е с присъединяване на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби.

Първата позиция в боксофиса заема " Цар Лъв " на " Дисни " със 75,5 млн. $ доходи през втората си седмица. Римейкът на класиката на " Дисни " от 1994 година досега е спечелил 350 млн. $ в боксофиса на Северна Америка и 963 млн. световно. 

Филмът на Тарантино надминава упованията, които бяха за 30 млн. $ в уикенда на откриването му. Той означи рекордно рентабилен премиерен ден на разкриване за режисьора си с 16,8 млн. $ в петък. 

" Имало едно време в Холивуд " има рейтинг от 85 в уеб страницата Metacritic и е добре признат от критиците. Empire му дава 4 звезди, а Гардиън - 5 от 5. Списание " Тайм " го разказа като " един от най-хубавите на Тарантино ". 

Това е първата продукция на режисьора оттатък компанията на Харви Уайнстийн  " The Weinstein Company " или предшественика ѝ Miramax и е един от най-скъпите му филми за направа - осъществяването на плана се счита на стойност 90 млн. $. 

" Джанго без окови " все още към момента е най-печелившият филм на Тарантино в интернационален проект. 

" Имало едно време в Холивуд ", който се чака да бъде предпоследната лента на Куентин Тарантино, потегля по българските кина на 16 август.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР